2022-08-16 496 瀏覽
服務態度好差,自問都唔係特別要人招呼定點,但做餐廳最基本既嘢都錯晒。1)叫佢落單等成3個字先嚟落 重點餐廳已經唔多人,唔明嚟落張單要幾難2)一路落單又一路離遠同其他職員講嘢,我地都唔介意等你講完先,但結果落單錯漏百出,好似叫椰青咁,上杯椰子Smoothie比我地,同佢講落錯單,又扮晒嘢話椰青賣晒喇,賣晒你都應該問我地想轉飲D咩,唔係幫我地決定埋丫,重點係後嚟既食客又有椰青飲3)叫左幾款野都話無,最叻就係叫人食蝦餅,我地唔係唯一一枱客叫幾樣嘢都無4)食到後尾想加單叫杯野飲,都已經唔想做,話要等好耐架唔好喇唔好喇,泰國餐廳想叫多杯泰式奶茶都話耐,咁你開乜泰國餐廳..?5)叫埋單,又係例牌等3個字先嚟走既時候隔離三枱客都係食到嬲爆爆無下次 咁唔憂做既餐廳大家都唔洗試

5)叫埋單,又係例牌等3個字先嚟

走既時候隔離三枱客都係食到嬲爆爆