2022-09-24 179 瀏覽
同朋友行完千色經過見到間西式餐廳有落地大玻璃,而且見到裝修好靚,所以就要求了店員坐窗邊位,會同朋友瘋狂打卡🙈,門口條馬路仲可以泊車,一路食野可以一路睇住架車🤣。我地揀左個伯爵茶朱古力同香蕉芝士蛋糕,香蕉芝士蛋糕真係好好食,可能我本身又鍾意食香蕉同芝士,香蕉唔會埋沒左芝士既味道,加埋啲cream入口又係另一樣層次🤤。差唔多食完啲蛋糕之後我地每人叫左一杯野飲,我朋友叫左凍鴛鴦,而我就叫左凍奶茶,杯野飲好大杯單叫既話對得住個價錢!入口茶香味好香,茶底唔會苦澀兼且入口後仲徘徊緊啲茶香味👍最後值得一讚既,因為落單既時候有選擇困難症👉👈更改左三次飲品…🙏但係店員都冇態度同眼神轉差,而且仲keep住左個腰果眼神對待我😍我地要求坐窗邊位都即刻帶我地入座,因為行完千色買咗好多野,店員幫我拉開左張凳俾我坐🥳值得再有下一次過嚟幫襯

服務態度很好🥰
服務態度很好🥰