2009-06-23 16 瀏覽
呢間餐廳D野食其實唔甘差,我間唔中都會黎呢度食下野。我估因為大埔店無乜客既關係,宜家推出左叫一個午餐加10蚊有多個飯/麵/pizza,今日我就同一個朋友加一個小朋友到大埔店既Shakey's Pizza 食午餐啦。當時大約1點鐘,我同朋友帶埋個小朋友到達呢間餐廳,果個紫藍色衫既「經理」二話不說帶左我地3個去某一張4人枱度,果d4人枱一d都唔岩小朋友坐,有次我同個小朋友黎,個小朋友一坐低向後一「i」,就差d穿過果個椅背既大窿跌左落黎。所以我今次就要求果個紫藍色衫既「經理」俾張卡位我啦,果條友諗都唔諗就用「呢張枱係俾5人以上坐嫁」黎拒絕我!當時4周圍既卡位都係d2個~3個人坐!!當我話「算啦唔食啦」既時候,佢仲要話「好」!!!!!ok,算數啦,當我走左出去時,一個帶位姐姐竟然帶左3個人(1個西裝男人+2個OL)入去坐我要求坐既卡位!點解人地3個人可以坐,我3個人唔可以坐??係唔係因為人地著得靚d?而我著牛仔褲就唔可以坐?跟住仲離譜,我問帶位果個小姐有冇意見書,佢竟然同我講用晒!我再問有冇電話打去總部,佢話佢地有寫字樓但係冇電話可以打去!我嘈左一陣佢先好唔願望咁拎左張「佢聲稱已經用晒」既意見

跟住仲離譜,我問帶位果個小姐有冇意見書,佢竟然同我講用晒!我再問有冇電話打去總部,佢話佢地有寫字樓但係冇電話可以打去!我嘈左一陣佢先好唔願望咁拎左張「佢聲稱已經用晒」既意見書俾我。最後我寫左張意見書交低左,我真係怕呢張意見書石沉大海,永遠都送唔到上去佢地果個「無電話」既寫字樓!
宜家咁既服務態度真係唔得!!!
呢間店都會永遠俾我列入黑名單!我以後都唔會再去!

大家想去呢間店之前真係要考慮清楚!
2009-06-23