之前的評論寫態度差我都唔信, 結果自己中曬招, 唔單止間餐廳,成間酒店好似睇唔起你去食自助餐啲人咁。 我向大堂個保安問路,佢啲態度差到我當時懷疑佢其實係其他房客 。餐廳出面有間露天酒吧 ,我同屋企人覺得好似Ok, 諗住食完可能出去飲杯嘢 ,要我出去睇下環境 ,我一出到去,嗰個侍應已經好冇禮貌 一句"係咪飲嘢 ", 我話我想睇下個環境先,食完出嚟, 佢居然趕我出去!冇錯係趕我出去! 一句"呢度係飲嘢嘅,唔係畀人參觀,麻煩你出返去!" 我當堂呆咗,唔入得唔緊要,都唔係咁嘅態度。我以前都做酒店 如果係咁嘅情況可以講 " 唔好意思, 因為餐廳想營造一個寧靜嘅環境 ,所以唔係咁方便參觀" 然後再口述一下個環境。本來諗住出去飲野傾下計, 咁樣畀人對待,以後唔會去。同名酒店都唔去!

2018-01-01