2023-02-19 624 瀏覽
真係好耐無寫食評,今次真係唔寫唔得,星期六約朋友特別早些來排隊食呢個想試的韓燒。等左9個字入坐,入坐前已放好前菜同包肉菜,咁之後落order叫左幾次先有人過來,落完order,先發現枱上面無筷子,碟,無餐具,叫左起碼3至4次表示無餐具,叫你等等,等左起碼10分鐘,類似高級d會講野既拎俾我地,之後再落左order叫野飲又聽錯,我都廢事再叫, 補kimchi,補菜,成班侍應完全避開你眼神,,燒個牛排骨又燶,後來叫左個炒飯, 放低左開住個火走開左個火勁大又燶曬,我地熄左個爐,唔係食煎炭,過左5分鐘,叫左另一個人來,佢死死地氣倒曬d野落烤盆到,完全無掃走個d燶,即刻走左去,成堆芝士痴曬底,見隔離枱服務生係一路煮一路搞,睇見呢條友咁既服務態度真係火滾,之後返來是但撈兩野,又走左去,唔識英文講句ok都明你係咪煮完,不知所謂!公司人手安排大問題,服務幫烤肉,但都要夠人手應付其他客人需要,係咪唔收服務費就唔理人地,呢餐飯起碼叫左30幾次都無人採,係咪俾返服務費就會有服務?咁情願俾呢個服務費都唔想食到我地成肚氣

咁情願俾呢個服務費都唔想食到我地成肚氣
2023-02-18
45 分鐘 (堂食)