2012-06-24 24 瀏覽
都係朋友介紹先知道依間的熱狗同栗米片都幾好食,所以專誠老遠都揸車去試下啦! 再者隔離丹麥已食過N禁多次,想試下附近的,一入到去就叫左果墨西哥栗米片,跟住就坐定定等食,當時只得2個人等緊,點知等左成10分鐘都未有,我就問下個店員,佢無回應!過多2、3分鐘就有,跟住叫我去攞時!得果紙兜載住D栗米片,禁當然食栗米片係就禁用手食啦!但又無帶濕紙巾,附近又無洗手間喎!唯有問佢有無叉之類,果店員瞪大對眼望住我,然後去攞支叉跟住”掟” 落張抬度,當時確實被佢嚇一跳,其實好想立即罵佢,不過又肚餓;都係食左先!點知果栗米片又淋D醬料又一D味都無,十分十分失望!真係浪費精神、時間同換來一肚氣
,當時確實被佢嚇一跳

2012-06-23
13 分鐘 (堂食)
$30 (其他)