2021-06-25
前幾日同同事lunch 一行8人去grey hound 去到都無乜人 坐低無耐開始嗌野 有個類似經理既人叫我地試下用apps落單 開始態度都唔錯 又有笑容到我地開始落單 好幾樣menu有既菜個apps都無得揀 最終要叫返人嚟落單 如果個Apps係未ready 就唔好嘥個客時間啦唔該😒叫完一輪餸 等咗超過半個鐘 連前菜都未到 催左兩次碗湯終於嚟 飲咗一啖 d湯完全凍嘅 先知廚房一早準備好放喺出菜位但無人拎出黎 每次催親啲外藉侍應 個個都話the food is coming 態度極差叫咗幾樣main雜菇pad thai 茄汁味過重 雞肉pad thai 雞肉鞋又硬 d粉少到比人食咗一半咁冬蔭公螺絲粉 啲螺絲粉淋晒 浸過夜咁款蟹肉意粉 乾爭爭又唔夠味食物質素低劣 極度唔掂😷食完無耐叫餐飲 舉手十世都無人理 以為自己身處平衡時空 個客爭野飲 個經理竟然話水吧做到發脾氣 到底邊個先應該發脾氣 (黑人問號)蛋糕又係三催四請先出到比我地 無一樣野係合乎餐廳基本水準 自己要去拎碟拎餐具 爭在未入去廚房拎埋d餸出黎 咁差服務態度咪執咗佢囉 仲裝修嚟做乜😡😡😡😡😡😡😡😡😡forever blacklis
叫咗幾樣main
雜菇pad thai 茄汁味過重