食物:沒有太特別之處。(就如之前的食評)熱食,一點也不能好食之於,仲要係難食。其他好食過佢,價錢又差不多的店鋪多的是。服務:應該給與負分。一、趕客。未食完就有位亞姐走埋黎叫你埋單。大約你食了1.5小時之後。我諗這另一用意係告訴你This is the last order.二、唔比你叫野食。當你桌面上仲有食物時,若佢看見,佢唔會幫你落Order。(這是個人於昨晚的體驗。)三、限住數量去點食物。刺生,若你得兩個人食,你每次,同一樣ge就只可點四片。就算你寫多,佢都唔會比你。是的,實際上,你係可以再寫紙,再叫。問題,在於佢會否給你。(這問題,在你多人去食時會不易發現。因為你四個人去,每次都可點16片,都好像幾多咁wor)四、仲有一個服務員(唔知係經理,定什麼) ,其實都好容易發現邊個係佢。他會做到好像同客人D關系好好。其實,佢做緊一D野你係唔知的。例如,你一大班人去食,若多人,無位時,佢就會安排你坐,坐位不夠座的位置上,例如,八人就去六人座位!佢就會話:你地咁friend,座密D嘛!未去唔使再去。去過唔使再去。
食物:沒有太特別之處。(就如之前的食評)
熱食,一點也不能好食之於,仲要係難食。
其他好食過佢,價錢又差不多的店鋪多的是。

服務:應該給與負分。

未去唔使再去。
去過唔使再去。