2010-06-19
係openrice見到呢間野好耐, 一直都好想去試, 好似好吸引甘, 哈哈..... 因為我同老公係打邊爐怪, 終於上星期六終於訂咗位19:45, 我同老公去到就有位經理講解比我地聽入座後計時食100分鐘, 仲好細心甘介紹d食物既種類, 仲好幽默添, 哈哈.... 當中介紹仲有賴*蝦, 令我極之吸引, 哈哈... 點知出到去拎時無晒wor, 心惗唔係果d呃人話有, 點知又無果d手法啦,後來我地就問返果位搞笑經理點解無賴*蝦, 會唔會再出, 甘經理就介紹我地可以食住肥牛, 黑豚肉先, 如果一出賴*蝦就通知我地!!!隔咗一陣, 經理真係記得埋黎提我地有賴*蝦, 果時係黃金時間黎, 個場爆晒架,估唔到佢真係甘有心提我地, 呢d咪叫服務態度law, 出面果d淨係識水你之嘛!!!! (係到聲明一下先, 果位經理同本人係無任何關係, 不過佢既表現真係值得表揚一下)d賴*蝦仲識郁架, 好新鮮好甜law, 可惜個麻辣湯底唔夠辣! 整體黎講食物同環境都不錯, 絕對可以encore, 經理服務態度同果份認意應記一功, 讚讚讚!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!