2021-10-07 194 瀏覽
從來不寫食評的我今次忍不到了!😡😡😡人均接近$1000 得到的服務是極差,完全難以接受。(補充:海鮮都沒有食,只係好普通食咗牛肉丶丸丶同埋飲啤酒)Book 7:30 不過沒有準時入座(其實喺香港呢個情況都好好普遍,本來不值得投訴,不過佢出單叫你走就好準時)唔理你食幾多錢,你只有90分鐘時間食完好走人!我差啲以為自己去咗任食火鍋。冇提供飲品餐牌,要問先會有。張凳坐落去會感覺到有鐵支,梳化位就感覺比較硬,完全唔好坐。食物上咗四五樣,湯底先至來,等咗好耐先發現佢冇滾起,原來冇人開爐,要自己開爐。湯底裏面嘅牛油都冇溶解,完全冇準備好就給客人。(記住呀!人哋唔理你㗎,你夠鐘都係要埋單走人)8:40 就要我last order出埋單要我找數!賣咗單之後,有嘢未食完都想收走佢!我哋叫住佢,職員有同我道歉,不過我話唔使啦,我對你呢間餐廳已經冇晒期望。9:07 走人,我仲以為佢好多人等緊位,點知出到門口咩人都冇整體用餐感覺:收費不合理!服務極差!食物一般!永無下次!
從來不寫食評的我今次忍不到了!😡😡😡

8:40 就要我last order出埋單要我找數!

整體用餐感覺:
收費不合理!服務極差!食物一般!永無下次!