2018-11-22
滿意:1, 服務滿意,主動幫我 set 好個靚位影相同主動幫我地影合照,主動換餐碟。2, 男廁出奇地闊落。3, 上菜時間快。4, 冷氣足夠。5, 點咗三隻盬焗黃油奄仔蟹,隻隻都好多膏,盬焗制法令蟹肉不單有蟹肉原有嘅鮮味,重有少少咸味唔會搶哂蟹味,超正!v(^_^)v6, 自己一直唔多中意食炸鯪魚球,欣賞小杬嘅鯪魚球全因佢地將蜆介釀入鯪魚球內,做法特別。失望:1, 豆苗雖然蒜蓉足夠,但豆苗似菜心苗多過似豆苗,豆苗過老 (唔係炒過火嘅老),無哂豆苗嘅鮮嫩口感。2, 企鵝雞其實只係一隻企直咗嘅炸子雞,皮唔夠脆,雞肉比較鞋唔夠嫩滑,對於中意食炸子雞嘅我簡直係超超超失望!~~>_<~~3, 豬骨豬肺菜干老火湯味道較淡。4, 咕嚕肉味道唔錯,但份量明顯偏少。總結:經驗話我知,哩類舊式餐廳,味道有一定水準,但今次卻超失望,性價比底,因為服務唔錯,所以先唔俾負評,相信.... 無下次鳥.....
2, 男廁出奇地闊落。
3, 上菜時間快。
4, 冷氣足夠。
失望:
3, 豬骨豬肺菜干老火湯味道較淡。
4, 咕嚕肉味道唔錯,但份量明顯偏少。
總結: