2023-03-15 65 瀏覽
Weekend 想搵間舒服嘅Cafe relax 吓,見倒呢間有鴨仔佈置嘅Cafe 即刻決定出發🤭. 叫咗all day breakfast, 仲好surprise 有焙茶 latte. 兩樣都有質素,牛角包鬆脆之餘仲要係暖嘅,好有heart .😍 員工都好友善,攞杯latte 嚟嘅時候會介紹個拉花。。不過佢唔講嘅話我未必估倒係puddle.. 😅然後我請員工幫我影相時,佢仲好nice 咁幫我用唔同角度影咗幾張,又傾咗幾句話俾我知用鴨仔做佈置嘅緣故。 總括係好開心又享受嘅一個下午。 開心到令我決心第一次喺openrice 寫評價😊。 已經介紹咗俾親朋戚友去幫襯😁
All Day Breakfast
Hojicha latte