2023-05-10
老公把Asiamile 積分換來吃餐Buffet 今次佢揀咗去 尖沙咀- 朗廷酒店,今期主題🌟泰式風味自助餐🌟估唔到連食素的老公都話好啱口味,雖然食物嘅種類唔算多,但係又每樣都做得幾好。午餐也有生蠔🦪,仲要肉身係肥厚同埋處理得好乾淨。冷盤海鮮 有青口、龍蝦仔、翡翠螺、蝦 全部都唔錯😉沙律菜竟然有冰菜,仲有泰式青木瓜沙律,老公表示很喜歡😙大部分熱葷都係泰式風味,我特別鍾意佢個串燒、炸蝦餅同埋春卷👍🏻甜品特別推介係個💚榴槤泡芙💚同埋💛斑蘭椰絲蛋糕💛(不過泰式甜品點解冇芒果糯米飯嘅🤣定係我miss 左?!)最後想讚下呢度嘅Staffs, 由入門口開始,無論接待的、幫忙收碟的、處理生蠔的、切牛肉的、負責甜品的所有staffs都係超級有禮貌同埋係每一個人都係面帶笑容😊非常之欣賞佢地呢點(因為我哋上幾次去其他酒店食buffet 有D 員工係會serve到有少少黑面😆)主動幫助加水同埋收碟的速度係非常之快,證明員工都好有心留意住每枱的客人。Services係好影響用餐心情,所以我同老公都話今餐真係食得好開心好滿足🥳
估唔到連食素的老公都話好啱口味,
雖然食物嘅種類唔算多,但係又每樣都做得幾好。
沙律菜竟然有冰菜,仲有泰式青木瓜沙律,老公表示很喜歡😙
甜品特別推介係個💚榴槤泡芙💚同埋💛斑蘭椰絲蛋糕💛
(不過泰式甜品點解冇芒果糯米飯嘅🤣定係我miss 左?!)
最後想讚下呢度嘅Staffs, 由入門口開始,