2019-04-11
生日當然又係去我們這一家至愛的打邊爐啦。我地用openrice 訂位,仲有8折添。我地6個人,有老人家坐輪椅唔套方便坐卡位,所以店員好好人就話俾我地坐房(10人檯黎架)湯底好多選擇,揀左椰子清雞鍋,雖然個鍋望落好似清水,但其實一放上檯就聞到超香椰子味😍飲落口超甜!提提大家原來平時訂位講定有人生日就可以送刺身。我地仲話我地冇叫刺身,原來係店員好貼心,偷聽到我地係黎慶祝生日所以送左刺身俾我地,超驚喜!一點都唔吝嗇架,好多片鱆紅魚,新鮮好味。火鍋配料方面,我地叫左牛三盛,頂級牛頸脊,後者好味d。海蝦肉質結實,百花釀油條香脆可口,四式丸普普通通,墨魚滑好彈牙,蟹皇餃幾特別。另外叫左生菜和皇帝菜,第一次打邊爐想不停食菜類,因為吸收晒椰子雞湯,超甜!另外抵讚店員會不時隔走湯浮面個層油,即使打完邊爐飲湯都唔怕油膩。埋單人均消費都係2百頭,算幾抵食,服務又好,值得再黎。
一點都唔吝嗇架,好多片鱆紅魚,新鮮好味。
火鍋配料方面,我地叫左牛三盛,頂級牛頸脊,後者好味d。
埋單人均消費都係2百頭,算幾抵食,服務又好,值得再黎。