2021-10-01
難得放假,見米芝連一星,諗住試試12 點入座,坐走廊位,淨係叫左輪野食,吾知係咪落單太慢,已經不停俾女待應眼超超,感覺已經吾良好,全程冇加單,只係中途要求加水同加醬料,服務態度極差事情- 到1點左右開始多食客,負責我枱待應只係招呼大約6張枱左右食客,第一次叫佢加水已經黑面,戴口罩都感覺到殺氣,甘冷氣大飲多兩杯熱茶都正常呀,點知再第二次舉手有眼神接觸後無視我張枱,其實佢忙招呼隔離枱我可以接受,但起碼係眼神接觸個時應該要同我地講聲忙緊一陣再過黎會比較好,當然最後眼神接觸左兩次又經過我地枱幾次之後終於黑住面肯行埋黎幫我地加水,順便個刻我地要求俾多碟XO 醬,佢應完我地又冇左回事,甘我地隔左5 分鐘以上見佢經過咪再同佢講,佢聽到但應都冇應黑面走開左,再隔一陣走埋黎好兇甘問我地頭先係咪要求多碟醬...個刻心諗咩服務態度,定啲醬其實吾可以再要求再提供,吾再提供講聲就ok,不過再隔3分鐘左右就再俾左碟我地,前前後後用左15 分鐘...而想配搭XO 醬既食物都已經凍左服務重差過普通酒樓,甘既服務點攞一星,差劣,不過見呢位女待應對其他熟客態度吾一樣,X小姐有咩幫你,X先生要啲咩,甘到走個下只可以覺得因為
服務重差過普通酒樓,甘既服務點攞一星,差劣,不過見呢位女待應對其他熟客態度吾一樣,X小姐有咩幫你,X先生要啲咩,甘到走個下只可以覺得因為我地生客,服務先會甘掛
失望