2020-06-27 757 瀏覽
恭和堂我一直都食開銅鑼灣及旺角分店,基本上兩間的味道、店員服務態度幾好。今晚係油麻地呢間分店係負評我買熱龜苓膏外買,$57位收銀員一條龍,都冇問題既。可是,我發現袋裡俾左糖漿我,我就同位中老年女收銀講,我想要沙糖,因為食開!佢二話不說地係我袋野到強搶走番個糖漿,再給我不悄的眼神,覺得我麻煩,再hea 放兩包沙糖入袋。離譜的事發生了,返到去打開袋發現竟然係兩包咖啡糖,仲要係 Pacific Coffee 既糖,我真係O左咀!!有冇咁離譜,要去用 pacific coffee 既糖,我想問下 pacific coffee 係咪和恭和堂合作lor, 如果唔係合作,即係用特別途徑取得???這個行為唔要得!

我買熱龜苓膏外買,$57
收銀員一條龍,都冇問題既。可是,我發現袋裡