li間野今年年頭左右新開,打算去食下,睇下li度 d燒味得得。因為附近如果都係主打食燒味既,應該都係得Popwalk既陳記 (太興不算主打吧)。第一,冇規矩。好記得第一次去食係某晚上8:00左右。外面排隊既人都有好幾group,等緊1至4位既都有,陸陸續續都入緊,唯獨3至4位較少入到。好記得我同我父母三個人取左票之後,有個呀伯呀婆同兩個小朋友一齊行過黎取票。之後佢地個reception可能見果個呀伯咁老,有惻忍之心定憐憫之情定點,比佢地入先。唔好忘記,我都係3位,基本上間野係應該要比左我地先,因3同4位都係一樣枱嫁啦。如果個個都係老弱傷殘而比佢地先,咁正正常常既成年人等十世都唔洗入。最後等左半個鐘以上先有得入。第二,冇落單。叫幾個餐等好耐未黎,隔離位都已經遲入座但d野黎先。第一次叫個侍應跟跟,hea答左我幾句就走左去。等多一陣,冇反應,我再叫另一個侍應跟跟。之後個侍應先死死氣黎問我地食乜,然後先印張單比我地,原來係冇落單!!!第三,冇檸用。有朋友試過叫凍檸茶,但黎到係杯冇檸既茶。大佬呀,沖杯野咁簡單都幫你走檸,點呀?又試過叫沙嗲牛肉面竟然出左米粉比我。。。另外,d員工服務態度麻麻。總之

第一,冇規矩。

最後等左半個鐘以上先有得入。

第二,冇落單。

第三,冇檸用。
有朋友試過叫凍檸茶,但黎到係杯冇檸既茶。
大佬呀,沖杯野咁簡單都幫你走檸,點呀?
又試過叫沙嗲牛肉面竟然出左米粉比我。。。

另外,d員工服務態度麻麻。總之去食親都硬係有d野。

綜合以上所說,我冇野可以做到,只能夠罷食!
2019-08-25
40 分鐘 (堂食)