餐廳: 金華冰廳
資訊:

2024-10-06 0 瀏覽
今日兩大一細入去,小朋友都已經差唔多5歲,見到有卡位,自然行咗過去打算坐。呀姐行埋嚟問係咪兩大一細,叫我去另一個卡位,叫我哋坐埋一邊,對面坐住一個女人。我想講下佢個卡位,唔係特別長,特別大,只係普通茶記嘅size, 我去茶記咁多次,從未有侍應叫過我哋三個人坐一邊卡位。之後我話點坐,佢話一係坐圓枱同其他兩人搭抬,搭枱唔係問題,叫小朋友坐圓凳。我眼見有一對男女就坐卡位,唔洗坐埋一邊。在場亦都好多吉枱。以為自己出名就大曬?咁嘅服務態度嘅餐廳真係要抵制。出去食嘢仲要受氣,真係黑人問號。

我去茶記咁多次,從未有侍應叫過我哋三個人坐一邊卡位。
我眼見有一對男女就坐卡位,唔洗坐埋一邊。
在場亦都好多吉枱。
2024-10-06