2008-06-24
我地父親節去, 先前知道實好多人, 所以一早訂晒位, 去到真係好多人. 我地叫左好多次, 都冇人幫我地落單, 我都明白, 呢d 大時大節會係咁, 但有一名員工(年紀最大o個個女人) d 態度真係差到離譜!! 我同佢講, 好耐都冇人來落單, 佢話, "冇辦法la, 全部員工都係"訓練中", 我都好忙" 喂, 我理得你係咪訓練中, 但ok 啦, 我都冇因為呢件事發火, 但之後發生左一件好勞氣的事...我想加野食, 叫o個個員工(年紀最大o個個女人) 加一客加州卷, 佢好唔耐煩話你要大, 定要小, 我問佢大有幾多件, 佢話大有8件, 咁我問佢細呢, 佢諗左一陣, 唔記得左, 搵左一陣menu, 咁我見佢唔耐煩就同佢講要小的啦, 佢竟然"chim" 左一聲, 之後拿張menu紙, 用極之差的態度話:你自己填la !! wah, 我真係火都黎埋, 我話佢, 你講咩話, 佢扮野話"o下"!! 我之後費是同佢嘈, 求其食完就走...呢間野d 味道唔錯, 我也明白大時大節係會忙d, 但d 員工用咁既服務態度, 真係趕客!! 我以後都會叫人唔好去呢間野食 !!!