打電話俾佢,佢接咗咗訂單,打過嚟問晒地址,過咗20分鐘先話唔送。又話外賣嘅話要加錢, 我哋應承咗話可以加錢, 但轉個頭佢又話都係唔送,多多藉口又話煮嘅話要等好耐,千祈唔好係佢到叫外賣。服務態度非常差。打電話俾佢,佢接咗咗訂單,打過嚟問晒地址,過咗20分鐘先話唔送。又話外賣嘅話要加錢, 我哋應承咗話可以加錢, 但轉個頭佢又話都係唔送,多多藉口又話煮嘅話要等好耐,千祈唔好係佢到叫外賣。服務態度非常差。打電話俾佢,佢接咗咗訂單,打過嚟問晒地址,過咗20分鐘先話唔送。又話外賣嘅話要加錢, 我哋應承咗話可以加錢, 但轉個頭佢又話都係唔送,多多藉口又話煮嘅話要等好耐,千祈唔好係佢到叫外賣。服務態度非常差

外賣送餐