2018-07-22 248 瀏覽
服務質素極差,最差係一個女經理。 我訂了 一圍半套餐係3298 話包嘢飲包括橙汁, 啤酒及椰子水, 但落單後就只有啤酒及 罐裝椰子水 , 其後又話冇元貝賣哂叫我們換貴妃蚌。点知叫佢上菜但等了半小時都未有野食,再追才知她未落單通知廚房。終於上菜了,但亂曬籠不再講,套餐象拔蚌刺身 又細又不新鮮, 個豬肺湯好似賣剩吾夠分再加水般無味。 又不夠樓面做野於是叫路過男部長幫手斟水佢反而發悔氣叫我打開個茶壼蓋就得呢啲係傳統 ,甘都得出口。 食到尾聲因為我哋就生日蛋糕,有個女部長就問我哋邊位生日, 因為公司有壽包送,我哋就話老人家生日 ,佢就叫我出示身份證係咪今日,我哋就話畀佢聽老人家只有年份冇月同日, 佢就話公司唔會送壽包,咁我哋就吾緊要我地自己有蛋糕, 其後第二個又走埋嚟問同一番話,我話吾送吾緊要,不如吾好再問,我地吾要。最後埋單叫了半小時張單都未到,最終要自已出去埋單才知到無人通知過 櫃檯。最後我將以上情況向一位有禮貌的姓龍嘅經理反映曬以上嘅情況。
2018-07-22
慶祝紀念