2020-10-10 392 瀏覽
大家都知朗豪坊頂層好多餐廳架啦,所以今次我地就決定一戰果度間Texas Burger😋只此一間,冇其他分店㗎!今次,我地叫左個藍芝士牛肉漢堡🍔個包都幾大個,而且好厚,無可能一啖咬到🤣個包烘到有啲脆,塊肉好Juicy,咬落去唔韌,加埋啲Blue Cheese醬令成個漢堡包提升一個層次!但係可能佢啲油落得比較多,所以食完已經覺得膩🤯佢隔離都擺左個酸瓜同薯條。首先個酸瓜好大條,但係真係好酸😂而薯條就係普通粗薯條,無乜嘢特別我地另外都叫左個墨西哥芝士夾餅,佢有得比你揀脆皮或者軟皮,我地揀左脆皮但係因為太脆食到周圍都係😂如果佢有比個碗裝住可能會比較好啲!個夾餅同個漢堡包都有芝士,食到好膩好玩命😂!反而果杯雜莓奶昔🍓有驚喜!莓味好夠,唔會太膩,幾好飲,推薦推薦🤤依度嘅座位唔算多,撞啱Lunch嘅時間黎,大家都要預啲啲時間排一排隊呀!都想讚下嘅係每一張檯佢都擺左洗手液同濕紙巾比大家,幾貼心❤️

藍芝士牛肉漢堡
藍芝士牛肉漢堡