2023-01-23 29 瀏覽
靜靜地chill 下我地揀咗Owl Lounge入到餐廳見到坐outdoor 可以望住大館,感覺好寧靜好舒服😌 但當日著唔夠衫,坐咗一陣都係返入室內😅 室內係熱帶部落裝修,坐係sofa 都好relax😌 SUPER Long Island酒精飲品可以令人chill 啲,所以我揀咗杯高濃度酒精飲品🤣🤣🤣 最緊要佢有我鐘意嘅 blue cuacao 係入面,顏色又靚又好味😋 Feels Good Man, Carbon Brew友人就唔鐘意太酒精味,鐘意甜甜地花香味啤酒,呢杯就完全滿足佢啦!Fried Chicken Cartilage 香脆的雞軟骨,食完一粒又一粒,配酒一流!Fries with Black Truffle Mayo Sauce現炸粗薯條配濃濃黑松露mayo , 真係絕配!
靜靜地chill 下我地揀咗Owl Lounge

SUPER Long Island

Feels Good Man, Carbon Brew

Fried Chicken Cartilage
香脆的雞軟骨,食完一粒又一粒,配酒一流!

現炸粗薯條配濃濃黑松露mayo , 真係絕配!

SUPER  Long  Island
Feels  Good  Man,    Carbon  Brew
香烤雞軟骨  &  薯條配黑松露醬
SUPER  Long  Island
香烤雞軟骨  &  薯條配黑松露醬
  • Feels  Good  Man
  • Carbon  Brew