2011-02-06
今日去拜年,去開新都城呢頭,咁之前在雜誌上見到推介~就決心要去試下~我地今日成四點先去到,本來呢個時候諗住都冇咩人啦......點知真係咁受歡迎,仲要等位!!其實間餐廳都幾大,嗰個鐘數都坐滿哂人!真係勁!!好在都係等左一陣,算係快,平日lunch真係唔知等幾耐~黎到當然要試下好多人推介的野~所以叫左以下兩款:卡邦拿那意粉($24): 本來好大期望,不過試左又覺得一般,比較淡,好似冇咩味,意粉有少許乾身,但份量都足夠一個人食~煙肉菠蘿pizza($26): 份量幾大,絕對冇被價錢影響!可以分到5、6件(平日的份量),料都ok多,但當然不可以同pizza hut 相比啦~pizza底比較薄,不過食落都幾好味~唯一挑剔的係冇預先分開一舊舊,其他餐廳好易分開一件件,我地要先搞一大輪先可以切到一件黎食!試完今次,覺得有少少名過於實,不過有下一次的,因為價錢實在好吸引,試問你係邊度搵到咁平的pizza同意粉﹖﹖
就決心要去試下~
點知真係咁受歡迎,仲要等位!!
其實間餐廳都幾大,嗰個鐘數都坐滿哂人!真係勁!!
好在都係等左一陣,算係快,平日lunch真係唔知等幾耐~
黎到當然要試下好多人推介的野~所以叫左以下兩款: