2024-08-19
🔮呢個暑假東涌東薈城做緊𝐁𝐓𝟐𝟏展覽✨!除左一連串大型裝飾比大家📸同精品購買之外仲有期間限定主題餐廳𝐁𝐚𝐧𝐜𝐡𝐚𝐧 & 𝐂𝐨𝐨𝐤💖推出全新𝐌𝐚𝐠𝐢𝐜 𝐑𝐞𝐜𝐢𝐩𝐞🍴𝐁𝐓𝟐𝟏 𝐅𝐚𝐧𝐬必去呀🥳💜𝐁𝐓𝟐𝟏 𝐌𝐚𝐠𝐢𝐜 𝐑𝐞𝐜𝐢𝐩𝐞💜·芝士炸豬排魔法蛋包飯𝐑𝐉頭造型既飯勁𝐜𝐮𝐭𝐞呀😍芝士炸豬排都勁吸引 中間係流心!個蛋滑捋捋 日式甜咖哩唔辣 小朋友都食到💕·朱古力魔法甜點朱古力卷蛋係𝐒𝐡𝐨𝐨𝐤𝐲樣😆配左個牛角包窩夫 兩樣都勁好食!兩至三個人𝐬𝐡𝐚𝐫𝐞啱啱好❣️·魔幻星空蝶豆花梳打呢杯用黎打卡真係啱晒~顏色勁夢幻!蝶豆花梳打唔會太甜 入口涼浸浸夏天飲超爽❄️除左𝐌𝐞𝐧𝐮上既野食我地仲叫多左幾樣試😆🍯蜜糖無骨炸雞 (半份)炸雞配薯條年糕 食🇰🇷野必叫!炸雞件件啖啖肉 加埋蜜糖真係勁邪惡🤤半份份量都已經好多!🥓巴馬火腿卡邦尼年糕超推薦🌟好少餐廳將年糕做到好似麵咁 食落超煙靭!巴馬火腿配卡邦尼醬汁呢個組合絕對冇得輸😛🍙牛肉紫菜包飯裏面除左牛肉仲有蛋 蘿蔔絲 🥒絲同酸蘿蔔~饀料同飯既比例剛剛好😙🍫溶化朱古力朱古力味超濃!面頭既𝐜𝐫𝐞𝐚𝐦溶化後口感更順滑🤎𝐁𝐓𝟐𝟏系列既公仔餐點真係超可愛❣️就算唔係𝐅𝐚𝐧𝐬帶
呢個暑假東涌東薈城做緊𝐁𝐓𝟐𝟏展覽✨!
除左一連串大型裝飾比大家📸同精品購買之外
仲有期間限定主題餐廳𝐁𝐚𝐧𝐜𝐡𝐚𝐧 & 𝐂𝐨𝐨𝐤💖
💜𝐁𝐓𝟐𝟏 𝐌𝐚𝐠𝐢𝐜 𝐑𝐞𝐜𝐢𝐩𝐞💜
·芝士炸豬排魔法蛋包飯
·朱古力魔法甜點
·魔幻星空蝶豆花梳打
除左𝐌𝐞𝐧𝐮上既野食我地仲叫多左幾樣試😆
🍯蜜糖無骨炸雞 (半份)
🥓巴馬火腿卡邦尼年糕
🍙牛肉紫菜包飯