2024-02-06 296 瀏覽
趁假日老公帶左呀女去打波,等佢地打完波會合一齊去食快餐😋😋😋 甜辣蜜糖脆雞系列又番黎啦😍我同老公都一齊揀左期間限定系列😋Order既時候,雞堡原來可以揀雞腿或者雞胸肉,我哋都揀咗雞腿肉😋估唔到可以揀埋部位👍Order後拎住部叫號機等一陣就可以去拎餐,速度都好快👍脆雞堡同脆雞粒賣相好吸引啲😋令人食指大動😋甜辣蜜糖脆雞堡炸雞好大件😍 外面炸到金黃香脆,内裏嫩滑Juicy,醬汁甜甜辣辣,同炸雞好match,而且加埋椰菜絲同埋青蘋果,更添清新😋甜辣蜜糖脆雞粒雞粒有六件,或者十件選擇,即使係雞胸肉粒,仍然入口鬆軟,同樣外脆內juicy,醬汁酸酸甜甜,令人一啖接一啖停唔到口😋😋😋食快餐當然唔少得凍飲❄️😋 佢地既自家製士多啤梨及柚子美式檸檬水,夠晒酸甜清爽,同脆雞系列真係好夾😚🙌🏻脆雞系列真係好好味😋每次嚟Shakeshack都食得好滿足😋下次一定要再嚟食🙌🏻

脆雞堡同脆雞粒賣相好吸引啲😋令人食指大動😋

甜辣蜜糖脆雞堡