2019-11-16
⚠️ 你要係工廈職員先可以入內用饍架!😉今日同同事去咗依間餐廳度食佢嘅Brunch Set,環境好幽靜,啱晒一少班人傾吓計,食下野。餐廳係木系裝修,佢有掛到啲乾花,感覺好舒服,同事話有healing嘅感覺喎!😇😇我哋分別叫咗三個套餐,1️⃣香蒜辣味雜菌蜆意粉:我輕輕數過都有8粒蜆,雖然唔係好肥美,但都叫足料既。👍🏻2️⃣虎蝦肉🦐意式蕃茄忌廉意粉:我點既,味道唔錯,creamy得黎,有蕃茄中和下,唔會太膩,蝦肉都足料👍🏻,隻隻都有一隻手指尾咁長,但就唔夠鮮甜😅。食完之後發個口好有蒜蓉味,個醬應該打左啲蒜蓉落去。3️⃣煙三文魚蘆筍忌廉意大利飯:依個同事等左都一段時間,但整得幾好食😋,意大利飯既軟硬度都適中,但係煙三文魚🐟太碎,食落唔夠有口感。整體而言,佢pasta餐都較細份,男同事應該唔係好夠飽,但食咗唔會肚餓囉。同事叫咗杯green tea latte🍵☕️,都拉花都拉得幾靚,好治療呀,而味道聽講都唔錯,唔會太甜。😍😍