2015-07-23
今日突然想去食,同朋友2人一起去.結果受左一肚氣 11:20去到,見佢個板寫晒午餐有咩食,咁就試下啦想叫豚肉蛋包飯,朋友就食鐵皮雞朳飯打算叫個時,男侍應同我講:依D要11:30先落得,態度OK我接受,咁我地轉食早餐睇完MENU再叫侍應,今次女侍應來,就叫茄湯肥牛+蛋,火腿豬仔包朋友叫漢堡+蛋,火腿豬仔包落落下,女侍應同我講:你落單快D啦,跟住行開左嘩,我心想,你咩咁大支野?我來食,我怕講太快,你聽唔到,指埋比你睇過一陣女侍應又來我叫茄湯肥牛+蛋,火腿豬仔包朋友叫漢堡+蛋,火腿豬仔包(一樣)女侍應:你唔食粉呀?餐有粉跟我望望.係喎,有粉跟喎,但我想講你態度可唔可以好D呢咁好啦,我地快快手兩個都叫米粉算女侍應:飲咩我:熱可力朋友:熱0茶全程女侍應,又唔係寫手寫單,又唔係望人,又冇笑容......,正係想用雛妓阿SA名句:我有比錢嫁跟住食個時,食物冇咩特別,豬仔包來到只係微熱,粉份量也不算太多,雞份糧太少,可能只得半隻蛋或1隻細蛋,只能說不過不失,唯一要讚既係肥牛唔會太大塊一舊舊,咬來去唔會覺太油總結,我來食野,唔係受你氣
11:20去到,見佢個板寫晒午餐有咩食,咁就試下啦
想叫豚肉蛋包飯,朋友就食鐵皮雞朳飯
朋友叫漢堡+蛋,火腿豬仔包
落落下,女侍應同我講:你落單快D啦,跟住行開左
過一陣女侍應又來
我叫茄湯肥牛+蛋,火腿豬仔包
朋友叫漢堡+蛋,火腿豬仔包(一樣)
女侍應:你唔食粉呀?餐有粉跟
我望望.係喎,有粉跟喎,但我想講你態度可唔可以好D呢
咁好啦,我地快快手兩個都叫米粉算
女侍應:飲咩
我:熱可力
朋友:熱0茶
總結,我來食野,唔係受你氣
題外話/補充資料:
紥馬尾女侍應小姐,如果你咁憎依份工不如唔好做