2022-05-12
我媽咪好鍾意食油渣麵的,昨日我和媽媽周圍搵油渣麵食,由於太大雨,所以很快就選擇了這間油渣麵,買的時候,我說要兩碗油渣麵,女性售賣員問我要唔要加$5油渣,當時我在想,有得加油渣有幾好喎,不過只是想俾媽媽個口引,不想他吃得太多,所以就回覆他不用加了,然後他又問我,加吳家$5芫荽,我就很快就回覆他,都好呀兩碗都加$5芫荽,我之後我就攞了兩碗油渣麵回家了。點知返到屋企,打開碗油渣麵,我媽媽跟我說碗油渣麵都冇油渣嘅,媽媽即刻唔開心了😩😩😩,然後我唔相信,我就打開另外一碗油渣麵, 看看之後,我真係嬲咗上嚟😡😡😡😡離晒大譜,兩碗油渣麵上面就是我加的$5芫荽,下邊就是粗條面,我根本搵唔到一條完整的油炸,只看見兩三粒很細很細很細很細很細很細很細很細的油脂粒,如果用大小形容這粒油渣粒,差不多同黃豆一樣大左右,真係非常非常非常失望😫😫😫😫😫😩。為什麼這間買油渣麵的舖頭,我根本碗麵差唔多是完全冇油炸的,怪不知叫我們加$5油渣啦。其實根本就冇乜油渣。實在太失望我不會再幫襯這間油渣麵店了,什麼18座狗仔粉,實在太的人失望,我下次都係幫襯飯對面的周記油渣麵,對面的🆚它好得多。如果用一個100分為滿分的分數去形容這碗
實在太失望
如果用一個100分為滿分的分數去形容這碗麵,我只會比10分,因為始終都係他是一碗麵,其他根本一點也令我不值得再次幫襯😡😡😡😡🤬🤬🤬