2020-09-29
我係一個pancake 控, 所有新pancake 鋪都會去食全香港最接近日本鬆軟疏乎厘只有利園店既幸福pancake, 但每次去都有長長既人龍, 係門外至少等一個鐘, 平時坐底食一個原味pancake 連加一都要$150, 比起日本價真係貴太多😭朋友最近介紹葵廣一間新開pancake 鋪, 我當然即刻去試下啦好平!真係好平!😱😱😱😱😱😱$38/2 件奶蓋pancake 連雪糕同配料店員好有禮貌咁問要唔要+$3 可以要曬全部配料, 咁抵, 一於試哂去!🤡入面有奶蓋格格趣,oreo, 青提子,芒果...份量對一個女仔黎講真係好多個pancake 即叫即做, 可能因為都多人叫, 等左幾分鐘已經有新鮮既pancake, 鬆軟得黎又有蛋香, 好味過gram同幸福pancake(k11店)好多雪糕好有驚喜, 濃滑奶香, 溶溶地既雪糕配埋奶蓋creamy 得黎又唔會太"漏"😋格格趣出奇地夾pancake, 青提子好甜好fresh, 呢個價錢有埋新鮮水果真係要大讚咁既價錢真係超級抵食,仲要係黃店🥰可惜佢既手足茶未到貨, 見佢地寫係台灣手足有份整🤘🏻下次要再黎試埋個🔥火魔焦糖🔥環境:💛💛💛💛味道:💛💛
好平!真係好平!😱😱😱😱😱😱
$38/2 件奶蓋pancake 連雪糕同配料
咁既價錢真係超級抵食,仲要係黃店🥰
可惜佢既手足茶未到貨, 見佢地寫係台灣手足有份整🤘🏻
下次要再黎試埋個🔥火魔焦糖🔥
環境:💛💛💛💛