2024-01-26
走過這家店,真係走不過香濃嘅朱古力誘惑,忍唔住就要入去!🍫 一啖咬落去嘅Dark chocolate soft serve,簡直嚟自朱古力天堂,香濃得嚟又滑,個甜度岩岩好,完全喺一種享受。🤤 個cone嘅脆口杏仁碎真係加分,夠哂香脆,唔係普通嘅軟趴趴感覺!再嚟個Signature 70% 黑巧克力榛子夾心蛋糕,外層閃閃發光,表面潵落金箔,真係好高雅添!切開一層層嘅內餡,每一口都係榛子同朱古力嘅絕妙組合,入口即溶,甜而不膩,令我個味蕾都得到升華。底下嗰層榛子脆餅夠哂口感,啱哂我哋呢啲食客!😋士多啤梨覆盆子巧克力蛋糕就又係另一番風味,粉咖色好吸引,銀箔點綴令人心情都好起嚟。酸香啲嘅士多啤梨同覆盆子醬完美融入巧克力慕絲之中,每一啖都喺清新同香甜之間得到完美平衡。底部嗰啲脆卜卜嘅士多啤梨脆餅,更加係提升呢個蛋糕嘅層次感,好吸引!呢家店嘅蛋糕唔止樣樣都精美,每一口都好似喺味覺嘅旅行,開心到不得了!食個蛋糕,度過一個有質嘅下午,真係太享受啦!🍰