友人成日黎呢間糖水店食甜品 平日夜晚10點黎到都好旺場 佢話d客係來至屯元天都有佢特別推薦我食呢個 魔鬼三兄弟😈😈😈 $56心太軟外圍脆脆地 serve個陣仲暖笠笠 冬天食即刻暖意窩心 一吉落去好似瀑布咁 入面堅流心😍😍 不過略嫌有d甜😂朱古力布丁唔夠甜🤣 我就比較中意甜甜的 質地似涼粉 唔算好滑 比較爽口😂 唔似普通布丁 建議大家先食布丁先 如果食左心太軟再食布丁略嫌冇咩味雪糕好有可可味 朱古力味濃 唔死甜 夠滑 勝在夠大份 好食過M記6蚊雪糕好多白雪公主 友人特別想食小丸子同河粉 所以嗌左呢個白雪公主🙈 貪佢有齊想食既餸 呢兜野仲有椰汁雪糕西米等等好豐富 食完成口椰奶香😋 河粉原來唔係平日食麵果d 佢係厚身滑嘟嘟少爽口 食落幾得意😆薏米腐竹糖水 好綿滑 味道都幾香 最重要係夠滋潤呀嘛薑汁湯丸 芝麻湯圓普普通通 唔算特別飽滿香甜

魔鬼三兄弟

佢特別推薦我食呢個 魔鬼三兄弟😈😈😈 $56