【來一趟安全、舒適飛行旅程✈️😽】/////數下手指 上一次搭飛機已經係三年前…走入Holly Brown副線嘅西餐廳可以帶大家搵番熟悉嘅感覺👼🏻由門口登機閘口螢幕 牆壁嘅世界時鐘🕤到窗口位旁邊用餐 模仿機場以及機艙像真度非常高!!📸🗯食物味道中規中矩 而賣相絕對係IGable😚.👉🏻帕爾馬火腿薄餅 ($178)呢款Pizza性價比幾高🤭大大份好足料啊!!每一啖都食到滿滿嘅芝士以及帶有鹹香嘅帕爾馬火腿(´▽`)重芝士建議多幾個人share.👉🏻紫薯拿鐵 ($78)紫色漸變色嘅飲品賣相好吸引🤤入口有自然濃郁紫薯味道 口感厚實 定價進取但真係值得試嘅😗.👉🏻燒羊架配芥末和香草醬 ($298)Dinner Set其中一道菜式 有餐包、忌廉蜆肉湯、水果拼盤以及tiramisu甜品🤤餐湯香料味較重 配麵包幾惹味 而tiramisu甜度較高 主菜燒羊架則肉質鮮嫩 唔會有羶味 減少脂肪部份會更好 配芥末醬酸酸甜甜幾清新〰️.👉🏻朱古力布朗尼窩夫🧇 ($148)窩夫外形混合濕潤鬆軟嘅布朗尼蛋糕 加上兩球Gelato意式雪糕 唔會好易溶但口感比較似普通雪糕 組合特别可以一試😝————📍Cabin Crew
【來一趟安全、舒適飛行旅程✈️😽】
/////

👉🏻帕爾馬火腿薄餅 ($178)

👉🏻紫薯拿鐵 ($78)

👉🏻燒羊架配芥末和香草醬 ($298)

👉🏻朱古力布朗尼窩夫🧇 ($148)

————
📍Cabin Crew Coffee (尖沙咀)
尖沙咀彌敦道132號美麗華廣場一期2樓228號舖
2022-07-14