2022-12-25 36 瀏覽
想摸住酒杯底傾心事,呢間酒吧就最適合!又可以玩下桌球或者乒乓酒台🥰一舉兩得!******************************❣️Margherita Pizza嗌完之後侍應姐姐話可能要等40分鐘,因為焗爐冇晒位。飲得酒都唔會趕時間😂梗係照樣等!上碟時真係熱辣辣!芝士溶化可以拉絲!配合蕃茄醬再加新鮮嘅蕃茄,酸酸甜甜。批底係薄批,因為啱啱焗起嘅關係,批邊非常脆口,從溶化咗嘅芝士形成一個強烈對比😍******************************❣️烤豬肋骨配燒烤醬食完個Pizza等多咗一陣就有啱啱燒起嘅豬肋骨🥰🤪估佢唔到仲有好大舊嘅菠蘿!總共有三條豬肋骨,每一條都連住好多肉,燒烤醬非常入味,建議連埋菠蘿一齊食!咁樣口感就冇咁單調🥰******************************❣️Cocktails: 王昭君 & dragon rose佢呢度有四杯靚靚以四大美人為名嘅Cocktails, 我哋嗌咗其中一杯王昭君!王昭君係以gin酒為base,再加martini ,有接骨木花嘅味同埋蘋果味,飲落去非常順滑!Dragon rose: 以火龍果為主調嘅沙冰Cockta

❣️Margherita Pizza

❣️烤豬肋骨配燒烤醬

Dragon rose: 以火龍果為主調嘅沙冰Cocktail,第一啖飲落去非常Refreshing😍,飲到最尾都唔會厭!飲落有少少Cranberries嘅味😌鮮紅色非常吸睛!