2018-01-06 1057 瀏覽
要搵呢間 "農場鮮奶有限公司" 並不容易, 就算係自行駕車, 也不可以單靠 google map 完成任務,因為我第一次去以為好輕鬆, 唔熟路最後找了幾圈都未找到入口(見到疑似入口又唔敢入)最後都係要停低車, 再搜尋其他 blogger 文章, 先可以準確前往,到入口後, 別放鬆, 因為是單程路來的, 即是隨時會有對頭車, 到時不要因為一時之氣互相頂住,只有互讓才會更快到達, 否則車愈積愈多就痛苦了成功到達後, 先找個位置泊好車, 再去小食店排隊買餐,咁艱辛來到, 當然要試 : "餐蛋麵" + "鮮牛奶"吧老實講, 餐蛋麵會唔好食到飛天的, 佢係比一般茶記好食, 咁樣已經好足夠了而牛奶, 又真係好鮮且味濃的, 必試食完仲可以帶小朋友睇羊群, 緊記唔好自行搵雜草去餵呀, 負責人說雜草可能含有除蟲劑, 有機會危害羊羊的健康

只有互讓才會更快到達, 否則車愈積愈多就痛苦了

成功到達後, 先找個位置泊好車, 再去小食店排隊買餐,
咁艱辛來到, 當然要試 : "餐蛋麵" + "鮮牛奶"吧
而牛奶, 又真係好鮮且味濃的, 必試

2017-12-09
$40 (早餐)