2022-11-05
星期五同朋友仔行完東薈城,夜晚去附近嘅海堤灣畔揾野食,呢邊有幾間露天餐廳,我地揀咗呢間充滿異國風情既餐廳~ 💃🏼 有室內同室外露天位置,室內牆身掛滿色彩鮮艷的壁畫,坐沙發位,有部大電視俾食客欣賞球賽。室外露天位置空間大,座位多,岩哂朋友聚會飲酒食嘢傾計~ 職員大部份係外藉人士,落單時需要用英文。💛烤羊腿 $230呢個烤羊腿真係做得好出色!羊腿大隻厚肉,廚師烤到熟度岩岩好,肉質好嫩滑,羊肉味濃!醬汁令羊肉更惹味!必食😍💛混合海鮮意大利飯 $155份量絕對夠兩個人食!材料豐富,入面有蝦、青口、蜆肉同魷魚,有鮮味!意大利飯用返茄醬汁煮,軟硬度適中,好開胃!👍🏻💛朱古力布朗尼蛋糕 $68通常食朱古力布朗尼蛋糕都覺得好甜。但呢個暖笠笠既布朗尼蛋糕上面擺咗個大大個雲呢拿雪糕,朱古力蛋糕味夠濃, 入面既核桃碎中和咗個甜度,好好食!👍🏻💛Fruit Punch $54香甜既水果味,岩哂熱消暑環境舒適,主菜甜品高質,性價比高😍推介食物:烤羊腿、混合海鮮意大利飯、朱古力布朗尼蛋糕食物質素:🧸🧸🧸🧸🧸環境:🧸🧸🧸🧸🧸性價比:🧸🧸🧸🧸🧸泊車:東薈城停車場
💛烤羊腿 $230
💛混合海鮮意大利飯 $155
💛朱古力布朗尼蛋糕 $68
💛Fruit Punch $54
香甜既水果味,岩哂熱消暑
環境舒適,主菜甜品高質,性價比高😍
推介食物:烤羊腿、混合海鮮意大利飯、朱古力布朗尼蛋糕
食物質素:🧸🧸🧸🧸🧸
環境:🧸🧸🧸🧸🧸