🔸哩間係每次去完迪士尼放電之後都會去食嘅烤雞店🍗半年內我好似去左三次?或以上😝儲儲埋埋都有一堆相😁。🔸每次等位都唔使等好耐,職員又好Nice👍🏻有一次飲飲下野,我細細聲同朋友講左句:”枝飲管爆左添。”未舉手,個職員已經比左枝新飲管比我😳👍🏻好細心!。🔻講返野食先🤪哩個係UFO芝士火鍋(無骨)🫕有6款口味可以選2款,我地揀左醬油蒜香🧄同埋蜜糖烤雞🍯外表望落去分別不大,不過食落去蒜香嗰款真係有驚喜😋不過最後我地係有食剩,因為份量太大,同埋都叫左好多野食😬🔻韓式雞蛋卷好壯觀!好大份啊😝每人食兩三件已經飽,味道都唔錯,不過食過一次下次唔會再食,因為要留返個肚食其他野😆🔻海鮮煎餅一上菜熱辣辣食係幾好食😋不過又係好容易飽,建議都係食左雞先,唔夠先再叫煎餅🥞🔻五重芝士薄餅🧀🍕本身冇諗住叫(加上本人唔太中意食芝士😅),但係朋友想食,又見到隔離好似張張枱都有,於是就叫左一個試下。點知......好!好!食!啊!😍😍😍我冇諗過原來幾種芝士加埋一齊係咁驚喜!又甜甜地!即刻外賣啊唔該!🔻韓式炒牛肉粉絲哩個係我每次來都會叫嘅一道菜👍🏻覺得佢可以將咁多我唔中意食嘅菜煮埋一齊變到好好食,好西利hahaha 😆真係菜

🔻講返野食先🤪

海鮮煎餅

🔻五重芝士薄餅🧀🍕
五重芝士薄餅

🔻韓式炒牛肉粉絲
哩個係我每次來都會叫嘅一道菜👍🏻覺得佢可以將咁多我唔中意食嘅菜煮埋一齊變到好好食,好西利hahaha 😆真係菜又多,牛肉又多🥬🥩
韓式炒牛肉粉絲

🔻蜜糖蒜香烤雞
超!好!食!😋味道甜甜地,又有蒜香🧄趁熱食,唔好講嘢😆
蜜糖蒜香烤雞

🔻凱撒沙律🥗
藍橙沙冰 🍹每次必飲!酸酸地好開胃又好解膩,好似飲極都飲唔完咁😆
凱撒沙律

以上,每次嘅經歷都唔錯👍🏻👍🏻😆

UFO芝士火鍋
五重芝士薄餅