餐廳: 富山麵家
資訊:

2023-09-09 52 瀏覽
富山麵家近年都有crossover卡通人物,今次竟然係我最愛嘅鬆弛熊身為多年鬆弛熊忠粉要帶埋屋企嘅熊熊嚟啦🥰舖頭門面、餐枱、牆壁都充滿鬆弛熊圖案,而且走少女風粉紅色,超可愛!✨特製黑醬油拉麵黑醬油湯底雖然深色但唔會太重口味,配料唔係叉燒而係豬軟骨,炆得夠腍好入味✨特製沾麵 (魚介醬油湯)沾麵配料有齊啡熊、白熊同小雞魚蛋湯底有四款選擇,分別係熱牛奶湯、魚介醬油湯、胡麻醬同味噌湯揀咗比較清淡嘅魚介醬油,湯魚介味突出唔太油膩✨炸雞拼章魚燒炸雞新鮮炸起,配埋士多啤梨醬幾特別仲有一塊熊熊曲奇,靚到唔捨得食呀😆✨特製百香果梳打 & 特製士多啤梨梳打水果梳打夠晒解渴啱晒夏天飲同店員講暗號「棉花糖」就有棉花糖送鬆弛熊期間限定主題店做到31/10想食就快啲去喇!
身為多年鬆弛熊忠粉要帶埋屋企嘅熊熊嚟啦🥰

黑醬油拉麵
✨特製黑醬油拉麵

特製沾麵
✨特製沾麵 (魚介醬油湯)
沾麵配料有齊啡熊、白熊同小雞魚蛋
湯底有四款選擇,分別係熱牛奶湯、魚介醬油湯、胡麻醬同味噌湯
揀咗比較清淡嘅魚介醬油,湯魚介味突出唔太油膩

炸雞拼章魚燒
炸雞新鮮炸起,配埋士多啤梨醬幾特別
仲有一塊熊熊曲奇,靚到唔捨得食呀😆

百香果梳打  &  士多啤梨梳打
✨特製百香果梳打 & 特製士多啤梨梳打
水果梳打夠晒解渴啱晒夏天飲
同店員講暗號「棉花糖」就有棉花糖送

鬆弛熊期間限定主題店做到31/10
想食就快啲去喇!
黑醬油拉麵
特製沾麵