target咗要個晚食佢,另一半聽見不斷點頭(burger hotdog狂熱份子)。去到其實已經8:30,佢哋9:00關門。依然不厭其煩解釋同介紹俾我哩個,患有眼闊肚窄選擇障礙症候群既人。結果揀咗一個Venetian HotDog,一個Chicken & Mushroom Burger,其中一個轉set。佢哋係即刻整的,來到所有野都熱辣辣。個包松松軟軟,加埋混醬同芝士簡直覺得煩惱一掃而空~係等待既時候仲有一首X-Japan既Tears,突然覺得成件事完美了。個人比較鍾意HotDog多D,隔離個個就兩個都鍾意食到眉飛色舞🤣。食飽飲啖沙士(無錯係沙士)有一個完美既句號,就慢慢行返去了。
去到其實已經8:30,佢哋9:00關門。

2020-09-26