2023-09-05
平時都有黎開啲Staff態度差唔講啦今日星期六係多人少少,我一去到話唔該兩位個女Staff即刻勁冇禮貌咁話冇位冇位係咁強調話冇位冇位然後逼我出去,然後我話我可以等佢就話咁你出去企喺度等 我話冇問題,但係我心諗出邊啲位都冇人坐點解我唔可以坐住等 等咗10分鐘左右入邊終於有兩位走咗 但係本身坐喺出邊嗰對客人就話想調入去 佢就即刻調左佢地入去我就去問個男Staff 我等緊入邊啲位個喎,點解唔係我先佢就話因為客人本身喺度食緊所以係佢哋先 咁我就好奇怪咁我係咪應該一開頭就話我要坐出邊之後有位先至比我?咁我企喺度等做乜嘢?天氣仲要好熱。唔明點解呢間餐廳一定要請啲咁冇train過嘅Staff 你冇位唔緊要,但係你哋啲Staff處理問題嘅方式同埋態度都好有問題 不會再去了