2022-03-02
最近疫情爆得咁勁,無得周圍去,好彩係爆發前已經刷咗餐好嘢~身為牛魔王嘅我又點可以唔試下呢間位於上水嘅牛摩👍入座時間為5時半,大家都未收工所以都好多位,到大約6時半,門口已經大排長龍,座無虛席!舖頭空間唔大但唔算細,座位都算闊絡坐得幾舒服嘅,今次我就揀咗美國極品牛小排海鮮四點盛,果然無令我失望~不論牛肉定海鮮嘅質素都好好,好新鮮🥰餐廳用QR CODE電子落單系統,方便又快捷,飲品、甜品、蔬菜、丸類則可到自助區自取,不得不讚,飲品方面除咗有罐裝汽水外,仲有咖啡機同沙冰,真係好surprise 😍係呢個套餐入面,牛肉火鍋片有兩款:極品小牛排、美國極上和牛,不過質素極高,不斷encore都唔會怕食厭~當然亦可以選擇呢個套餐以下級數嘅火鍋片~海鮮有帆立貝、蝦、墨魚仔、蠔、花膠、魚滑,都算唔錯~不過令我驚喜嘅係兩款牛丸:超濃味牛骨湯味牛丸、經典港式醬爆瀨丸牛丸,非常極之令人回味無窮,不過encore😍食完又食😝食完就絕對明白點解咁多人排曬長龍都要食牛摩了!題外話:店員好warm,見到我拎自助飲品會主動幫手幫我拎翻埋位🥰
食完就絕對明白點解咁多人排曬長龍都要食牛摩了!