2014-12-10
今次係第一次晚上黎 6點到達WALK IN因為晚上8點FULL左既關係 只能係8點前結帳睇黎如果要晚上黎既話都係預先BOOK位會隱陣D由於之前黎左幾次都係下午 叫既都係SET LUNCH今次終於有機會叫咖哩飯啦!!! 前菜可以選沙律OR湯 沙律係有酒的叫得辛口咖哩飯 真係相當辛辣 但真係超級好味!!!咖哩辣得黎好開胃 同一時候見到另外兩枱既人都係點咖哩飯相比之下 因為咖哩比較辣既緣故 所以唔係好食得出芝士味都係蛋包飯會好食D不過佢D咖哩唔會話好似出面果D一放左陣無咁熱就開始變左一舊舊咁難食左即使無咁熱都係依然好食咖哩汁既份量同飯既比例亦剛剛好無多無少咖哩飯真係相當出色XDD最後到既反而係野飲不過當主食咖哩飯到既時候 店主好貼心咁比左兩杯水我地野飲點左棒子朱古力同鮮奶咖啡因為之前黎食都係SET LUNCH既關係飲品只係試過跟餐既特濃朱古力同埋意式泡沫咖啡相比之下 棒子朱古力雖然都係好飲 但我覺得都係特濃朱古力好飲D而男朋友就覺得 鮮奶咖啡勁好飲 好飲過SET LUNCH果杯意式泡沫咖啡用餐途中有兩隻貓咪走左上我地座位隔離既梳化度訓教XD 超可愛
因為晚上8點FULL左既關係 只能係8點前結帳
睇黎如果要晚上黎既話都係預先BOOK位會隱陣D
由於之前黎左幾次都係下午 叫既都係SET LUNCH
今次終於有機會叫咖哩飯啦!!!
咖哩辣得黎好開胃 同一時候見到另外兩枱既人都係點咖哩飯
不過當主食咖哩飯到既時候 店主好貼心咁比左兩杯水我地
野飲點左棒子朱古力同鮮奶咖啡
因為之前黎食都係SET LUNCH既關係
飲品只係試過跟餐既特濃朱古力同埋意式泡沫咖啡
而男朋友就覺得 鮮奶咖啡勁好飲 好飲過SET LUNCH果杯意式泡沫咖啡 用餐途中有兩隻貓咪走左上我地座位隔離既梳化度訓教XD 超可愛