2019-02-20 99 瀏覽
今日路經此地,見人少少買翻杯飲下先,前排經過都見到唔少人,懶得排隊😑等左5分鐘左右就到手啦😸身為抹茶愛好者,一定會叫翻杯小山園抹茶鮮奶試下,另一杯叫左黑糖珍珠烏龍王奶茶加厚奶,超邪惡啊👿,店員會提翻珍珠加厚奶比較甜,建議少甜,飲唔得甜嘅我地揀左微甜小冰,而抹茶剛開始揀左微甜,店員提翻微甜會比較苦,所以最後決定半甜。店員提翻我地飲之前要搖勻,服務態度唔錯👍🏻仲有現金券送,覺得幾抵,下次再黎。黑糖珍珠烏龍奶茶⭐⭐⭐⭐⭐顏值超高,好好飲,唔會死甜,珍珠好有咬口,有淡淡嘅黑糖味,唔會冇曬茶味,唔錯唔錯,不過建議少啲糖!!!抹茶鮮奶⭐⭐⭐⭐⭐抹茶苦澀味突出,飲得苦澀味嘅建議唔好太甜啦,個人覺得半甜啱好。