🦀🧀🍞自從係曰本返黎我已經食蟹膏食上隱😂呢個"北海道蟹膏多士"外脆內軟,除左蟹膏之外重有埋蟹肉,非常鮮甜,最重要係食完都唔會覺得"留"$148係抵食😎😎👍🏻👍🏻URA必點之選🐟🐡🍶廚師推介"左口魚黑松露刺身"薄切左口魚淋上西柚同黑松露醬汁,口感有層次係一道非常開胃前菜😋🐮🍴🍷今日終於試到"A5佐賀和牛海膽飯",和牛入口即溶(食得出係靚牛😎)同鮮甜濃郁既海膽係絕配👍🏻另外"點"和牛既醬料都好match,酸酸甜甜。唯一係以$498既價錢得6片牛就。。有d偏貴😂但店內環境氣氛真係相當好~店員都好nice有置身日本感覺😌另一款海鮮牛肉火鍋~湯底非常清甜,蟹肉未算最新鮮紥實,牛肉相對新鮮好食但亦係份量太少
)同鮮甜濃郁既海膽係絕配
但亦係份量太少