2013-09-19 226 瀏覽
第一次到訪, 點了:Caser salad,檸檬香草南瓜長通粉,磨菇忌廉意大利飯.Caser salad賣相好特別, 大半個生菜放係碟上, 附上刀可以俾客人自己砌生菜,大小任君點砌.生菜好新鮮,下刀時, 有明顯 “索索聲”. 沙律醬同煙肉都好夾.檸檬香草南瓜長通粉賣相好靚, 味道都唔錯. 起初以為碟上既小南瓜係裝飾,之後發現係可以食用的. 醬汁好特別, 唔太creamy,唔會有好甜既南瓜味, 反而有少少fresh的感覺,食落唔覺得漏.長通粉彈牙, 燴埋d汁, 好味.磨菇忌廉意大利飯賣相一般, 因為一來到已經見到好濕. 隔左一陣先食, 都仲係咁濕,有d 似食湯飯. 如果煮得再乾身小小就好了. 味道不過不失.

檸檬香草南瓜長通粉
2013-09-17