2020-11-27 2016 瀏覽
我叫左 5餸撈面(油面)顧住食 唔記得影了 個撈面汁真心唔錯 甜甜地 鹹鹹地 叫左小辣 夾埋啱啱好 個面同醬夾埋口感好 撈面亦都西乾淨啲水(一d都唔會水水的)個炸香茅豬扒 比90分 啱啱好厚 香茅味個人諗為啱啱好 炸得好靚 唯一就係衰係個豬頸肉度(如果係炸的就好了)餐肉真心比得多 食完啱啱好飽 唔係香港最好撈面 但絕對係十分不錯 會再番轉頭食個種 btw店員態度好唔錯 感到人情味 總體體驗90分 本人攞外賣時仲誤會左個面太多汁 店員表示可以重新煮過比我 (好有禮貌咁表示)態度極好 番到屋企先知係我睇錯 其實個汁比例啱啱好 真心睇到店家用心 感謝樓下咁近有間好食車仔面 唔敢攞佢同其他出名店比較 但真心唔錯
2020-11-27
10 分鐘 (外賣自取)