2011-06-25
一直做CD Rom,想寫食評好耐又懶,終於的起心肝開acc因為開會的緣故先會黎小西灣,問朋友有咩好食,佢話除左藍灣比較decent都冇乜好食~匆忙間睇過下桃園島,雖然評價都係1般般,但本來都諗住去碰運氣點知途經拾柒號冰室,被門面吸引,就同朋友入左去lu以為會坐得好趕,因為都多人食,但係好多野傾坐左好多都冇趕走估計坐左2個多鐘同埋d staff都好nice間野食物種類好多,都唔知簡咩好!佢影d相好靚,好彩實物都唔失望!(本來望隔離台有d野都唔係真係咁吸引 xD)覺得e個鍋好易控制,同埋d花生醬好arm襯~ 初頭以為係腐乳 xd另叫左個好似係牛柳粒烏冬,d烏冬好滑,牛柳粒好大粒,望落去以為會好韌,但原來好lum, 冇筋! d味都好好!因為冇諗住寫食評,冇影到相其實果個餐牌d set可以玩搖骰盅,搖到3粒1樣數字免費食,但傾下傾下唔記得左ar!! 大家去試食記得試下work ng work la!
點知途經拾柒號冰室,被門面吸引,就同朋友入左去lu
以為會坐得好趕,因為都多人食,但係好多野傾坐左好多都冇趕走
估計坐左2個多鐘同埋d staff都好nice
間野食物種類好多,都唔知簡咩好!
佢影d相好靚,好彩實物都唔失望!
(本來望隔離台有d野都唔係真係咁吸引 xD) 覺得e個鍋好易控制,同埋d花生醬好arm襯~ 初頭以為係腐乳 xd
因為冇諗住寫食評,冇影到相