2025-01-13
如果唔係特登過嚟都唔知呢到有間咁高質既Cafe,因為有朋友住朗屏,所以先知原來呢到都有唔少食肆,而今日呢間唔單止pet friendly,仲係以健康為主題有得boxing既cafe💪🏽不過我就緊係主要試佢地既野食啦😍。今日由輕食到主食同甜品都有齊哂,仲有我最愛既咖啡☕️而且價錢都真係好親民🥹以cafe黎講真係性價比極高。🐒醒神蛋治💰$55👉🏻有機炒滑蛋,牛油果泥,布里歐多士,車打芝士🐒巴西莓果碗💰$88👉🏻紅火龍果乳酪,香蕉,穀麥,藍莓,椰子片,蜜糖🐒得閒炒飯💰$98👉🏻藜麥,雜糧米,燕麥,煎挪威三文魚,醬油蛋,紅洋蔥,黑胡椒(走辣)佢地全部野食都好細心咁我label番入面有啲咩食材,食得放心之外仲可以record翻自己食過啲咩添😍食得出食材既味道,並唔會係好多調味,如果想黎放鬆都係一個好好嘅選擇。🐒Americano(Hot)💰$38🐒Flat White(Hot)💰$40
🐒醒神蛋治💰$55
👉🏻有機炒滑蛋,牛油果泥,布里歐多士,車打芝士
🐒巴西莓果碗💰$88
👉🏻紅火龍果乳酪,香蕉,穀麥,藍莓,椰子片,蜜糖
🐒得閒炒飯💰$98
🐒Americano(Hot)💰$38