廢話唔多講 直話直說依度係我食過 最離譜嘅放題環境確實係寬敞嘅同埋有海景但係食物方面 我只能用垃圾形容以下大概簡單描述一下1)刺身都有嚴重嘅雪藏同腥味 最基本嘅三文魚 仲有其他吞拿魚 甜蝦 螺 八爪魚 希靈魚等等 都有一樣嘅問題 而且係明顯嘅2)壽司係最令人難以接受 就算壽司上嘅刺身可以不批評 但係飯係誇張到入口都成問題 因為啲飯係濕嘅林嘅一pat嘅 食左兩舊真係食唔到 落去 並非大家認知嘅壽司飯3)牛油粟米係非常淡味 稱不上係牛油 雞軟骨都係冇味嘅4)蜆 自助區拎係凍嘅 冷盤 正常 但我手機落單 寫到明酒煮蜆 都係凍嘅 冇酒味嘅5)落單寫牛柳「粒 」上到枱發現係一小塊牛柳 而且明顯係簡單直接地用醬汁混埋一齊就上碟寫到依度我都冇心情再寫落去 再批評係覺得自己太苛刻最後兩人埋單連加一 700蚊岩岩好 非常後悔 食物質素惡劣 要比依個價錢 我認為去快餐店 或者出面3蚊一舊壽司會更明智得多最後想講番 明白到口味嘅野 各有不同 但即使不提淡味濃味 我相信有啲味覺方面 又或者係烹調嘅問題上係冇得爭議嘅 例如食物係凍就係凍 有沙就係有沙本人並非有心冒犯 只係要比依個價錢 受到咁嘅待遇 心有不甘希望
廢話唔多講 直話直說
依度係我食過 最離譜嘅放題
環境確實係寬敞嘅同埋有海景
但係食物方面 我只能用垃圾形容
以下大概簡單描述一下
3)牛油粟米係非常淡味 稱不上係牛油 雞軟骨都係冇味嘅
寫到依度我都冇心情再寫落去 再批評係覺得自己太苛刻
本人並非有心冒犯 只係要比依個價錢 受到咁嘅待遇 心有不甘
希望大家要去嘅時候 先認真考慮 謝謝.
2022-09-17