想講完全冇失望, 真係好多野食。飲品方面係應有盡有!! 佢地酒類都任飲, 有真露, 啤酒仲要唔係大陸啤, 俾嘉士伯你飲!!另外仲有清酒, 梅酒任飲!chill到爆!😍😍👏🏻👅當然汽水檸檬茶呢D都唔少得🤣🤣🤤一直都好想食呢種流水蝦🦐放題😋😋,今個禮拜少啲嘢做無咁忙,終於有機會同朋友試到!流水蝦🦐最特別既地方係坐位旁邊會有個水缸,餐廳會放置新鮮活蝦享缸內活動,而我地可以享水缸即夾活蝦🦐即放享個燒爐度燒🍡🍢🤪🤪😋🤤🤤超級新鮮。😍😍😍😝😝😋😋😋 呢度氣氛都幾熱鬧,好多歡笑聲,因為捉流水蝦真係好好玩!啲蝦真係好活躍咁游嚟游去㗎,我諗前後捉咗廿隻都有,食極唔厭,戰鬥力max😂😂😝除咗蝦🦐之外,呢度仲有好多海鮮、肉類、丸類、蔬菜、飲品、甜品🥳👍🏻👍🏻👏🏻👅